nieuwbouw heeze kapelstraat achterzijde vanaf parkeerplaats

Nieuwbouwproject ’t Laar stap dichterbij

22 december 2023
Nieuwsbrief

In deze nieuwsbrief: de nieuwbouw komt een stap dichterbij, details over de appartementen en meer!

tekenen anterieure overeenkomst nieuwbouw kapelstraat heeze gemeente van stiphout projectontwikkeling
Van links naar rechts: Wethouder Robert Groenewoud, Jeroen van den Boomen (gemeente Heeze-Leende), Arno Schrameijer (Van Stiphout Projectontwikkeling) en Jeroen van Stiphout (Van Stiphout Projectontwikkeling).

Anterieure overeenkomst getekend

Eind november tekenden wethouder Robert Groenewoud van gemeente Heeze-Leende en Jeroen van Stiphout, directeur van Van Stiphout Projectontwikkeling, de anterieure overeenkomst. Daarmee gaven ze het startsein voor de bestemmingsplanprocedure van woningbouwproject ’t Laar. In het persbericht lees je meer over deze belangrijke stap richting de realisatie.

Nieuwbouw heeze kapelstraat t laar appartementen starters doorstromers

Appartementen voor starters en doorstromers

In het nieuwbouwproject komen in totaal vijftien appartementen voor starters en doorstromers. Op de begane grond komen drie grotere appartementen met eigen tuin in de hogere prijsklasse. Op de eerste en tweede verdieping staan in totaal twaalf appartementen gepland in het betaalbare segment. Meer details vind je op de projectwebsite.

De makelaar van dit project

Ben je benieuwd naar je (financiële) mogelijkheden? Wens je alvast een waardebepaling van de eventuele huidige woning? Heb je andere vragen? Hans Moors van BrouwersMoors & Partners staat voor je klaar.

Aangenaam, wij zijn Van Stiphout

‘t Laar is een project van Van Stiphout, gevestigd in het Brabantse Sint-Oedenrode. Wij zijn een betrokken familiebedrijf met hart voor de zaak en jarenlange kennis en ervaring. In ruim 50 jaar ontwikkelden we onze organisatie tot een succesvol bouwer en ontwikkelaar met projecten in met name Midden- en Zuid-Nederland. Daarbij werken we nauw samen met onder andere gemeentes, architecten en natuurlijk met de buurt. Samen gaan we voor het beste, duurzame eindresultaat voor de omgeving én voor onze toekomstige bewoners. Want sámen kom je verder. De vele referentieprojecten op onze website geven een beeld van wat we realiseren.